Z masa a krve
Nemáme licenci pro přehrání na internetu
Kontroverzní pohledy na umělecká hnutí Fashion Food a Eat Art, při nichž si dekadentní výtvarníci pohrávají s netradičními materiály nejen na lidském těle. Rakouský dokument
O jídle v umění, jinak řečeno o umění, které pracuje se živočišnými produkty naší výživy. Zabývají se tím už několik let. Oba jsou ze Salzburgu. Fotograf, Helge Kirchberger, a kuchař s mnoha oceněními, Roland Trettl, pokrývají těla modelů i modelek masem, mořskými řasami, chobotnicemi, rybí kůží, zeleninou i kuchyňským odpadem. Snímky zveřejněné v jejich katalogu i na internetu vyvolávají mezi kritiky rozruch. Chválí jejich estetiku, kontrast života a smrti, erotický náboj fotografií i kontroverzní a kritizované hrátky s jídlem - posvátným darem. Rakouský dokument je hlubším zamyšlením nad cestami dekadentního umění v 21. století.