Různé

Brambory s chorizem a zeleným chilli

900 g brambor typu A
300 g klobásy chorizo
30 ml rostlinného oleje
2 stroužky česneku
4 jarní cibulky
1 paprička jalapeňos
150 g goudy
Petrželka

Brambory nakrájejte na malé kousky a vařte je 5 minut na malém plamenu. Z klobásy chorizo stáhněte střívko a nakrájejte na kostičky. Nakrájejte také jarní cibulku, česnek a papričky jalapenos. Cibulky, česnek a papričky, restujte na oleji 2 minuty a přidejte k nim brambory. Brambory pečte, dokud nezačnou hnědnout, a následně přidejte chorizo. Restujte další 4 minuty, pak přidejte strouhaný sýr, promíchejte a podávejte s nasekanými bylinkami.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl