Těstoviny

Těstovinové suflé

400 g těstovin tagliatelle
Sušené hříbky
1 šalotka
Tymián
150 ml smetany 31%
2 vejce
Olivový olej
Mořská sůl
Drcený pepř

Hovězí svíčkovou zbavte blan, opepřete, osolte, potřete olejem a zavažte do válečku. Takto připravené maso nechte 30 minut odpočinout, pak ho zprudka opečte na pánvi s olejem. Maso přendejte na plech s mřížkou a pečte 3 až 4 hod. při 60 °C.

Na těstovinové suflé si namočte houby a uvařte tagliatelle. Měly by být akorát na skus, al dente. Těstoviny sceďte, dejte k nakrájené šalotce a k nasekanému tymiánu. Přidejte smetanu a vejce, namočené houby, osolte, opepřete, naplňte do zapékacích misek a pečte asi 20 minut na 120 stupňů.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl