Zeleninová jídla

Lilkové závitky v rajčatové omáčce

2 lilky
Pepř
Sůl
Olej
350 g mletého masa
150 g listového špenátu
2 stroužky česneku
1 cibule
800 g sterilovaných rajčat
1 lžíce nasekaných provensálských bylinek
150 g čerstvého sýra
50 g parmezánu
Koření na mleté maso

Mleté jehněčí dejte na pánev s olejem a orestujte. Maso vařečkou oddělujte nadrobno. Okořeňte, přidejte nasekaný špenát, osolte, opepřete, sundejte z ohně a vmíchejte čerstvý sýr. Směsí naplňte opečené plátky lilků a ty skládejte do zapékací mísy společně s omáčkou, kterou si připravte z cibule, česneku, rajčat a z provensálských bylinek. Závitky posypejte parmezánem a pečte v troubě 20 minut na 190 stupňů.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl