Maso

Marocké plněné hrudí

800 g jehněčího hrudí
Sůl
Pepř
5 stroužků česnek
Římský kmín
Rozmarýn
Tymián
Máslo
Olej
300 g špenátu
200 g žampionů
100 g šalotek

Do hmoždíře dejte česnek, rozmarýn, sušený tymián a římský kmín, přilijte olej a vše rozetřete na pastu. Špenát poduste na másle tak, aby pustil přebytečnou vodu, a žampiony orestujte.

V plátu jehněčího udělejte kapsu, vložte do ní špenát a žampiony a sepněte ji jehlou. Maso potřete připravenou pastou.

Kapsu pečte společně se šalotkou a česnekem 2 hodiny zakrytou alobalem v troubě rozehřáté na 180 °C, na dalších 30 minut alobal sundejte.

Doporučujeme podávat s na másle restovanou brokolicí se studenou tomatovou omáčkou.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl