Ryby a mořské plody

Herynek v kari marinádě

Marinovaný herynek

Na kari marinádu:
4 lžíce majonézy
4 lžíce creme fraîche
1 lžíce dijonské hořčice
1–2 lžíce kari koření
1 lžička hořčičného semínka
Sůl
Pepř
1 jablko
Kopr
1 lžíce kaparů

Na servírování:
4 vejce
Tmavý chléb

Kari marinádu udělejte z majonézy, creme fraîche a dijonské hořčice. Ochuťte karí kořením, hořčičným semínkem, solí a pepřem a přidejte nakrájená jablka. Dochuťte nasekaným koprem a kaparami.

Do marinády dejte kousky sledě a nechte aspoň hodinu odležet. Podávejte s chlebem a vařeným vejcem.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl