Ryby a mořské plody
Tatarák z tuňáka s vařeným vajíčkem a avokádem


200 g tuňáka
2 lžíce olivového oleje
3 lžíce sójové omáčky
1 lžíce červeného vinného octa
Pepř
Sůl
2 vejce vařená natvrdo
Pažitka
Avokádo
Limetka
2 lžíce creme fraîche
Kaviár z lososového pstruha
2 ředkvičky
Řeřicha
Na tatarák z tuňáka si připravíme tři složky pokrmu. Tuňáka nakrájíme na kousky, které smícháme s olivovým olejem, sójovou omáčkou, kapkou octa, solí a pepřem. Dále v misce rozmačkáme vařená vejce a přidáme k nim nasekanou pažitku, olivový olej, sůl a pepř. Do třetice rozmačkáme avokádo a pokapeme ho limetovou šťávou.
Do tvořítka na talíři vše naskládáme v tomto pořadí: vejce, avokádo, tuňák. Navrch dáme Creme fraîche a kaviár, nakonec vše dozdobíme ředkvičkami a řeřichou.
Ohodnoťte tento recept:
0 hlasů