Vše o vaření

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 146  
Sdílet
| Poslat odkaz

Rizoto s gorgonzolou a hruškami

Rizoto s gorgonzolou a hruškami

Ingredience

1 hruška
50 g másla
1 šalotka
320 g rýže
1 dl bílého vína
6 dl zeleninového vývaru
200 g gorgonzoly dolce
20 g másla
20 g parmezánu
20 g vlašských ořechů
Sůl
Pepř

Postup

Šalotku nakrájíme a zpěníme na másle. Přisypeme rýži a zalijeme vínem. Až se vyvaří, přilijeme vývar. Stále mícháme. Jakmile bude rýže na skus, přidáme hrušky, které jsme si mezitím oloupali a nakrájeli na větší kostky. Po chvíli přidáme gorgonzolu, osolíme, opepříme, přidáme parmëzán a máslo. Naservírujeme na talíř a ozdobíme ořechy.

Stopáž: 16 minut – Rok výroby: 2013 – ST  HD
Žánr: Zábava | Publicistika
Vysílání pořadu

Tento pořad v současnosti nevysíláme. Můžete si však nechat zaslat zprávu, pokud se objeví v aktuálním vysílání:

Nastavit připomenutí

Starší data vysílání všech dílů najdete kliknutím na následující odkaz.

Anketa
Kdy jste se naučili vařit?
22 % 1052 hl. v dětství 34 % 1670 hl. během dospívání 27 % 1315 hl. po osamostatnění se 11 % 545 hl. po svatbě 6 % 285 hl. nevařím

Celkem 4867 hlasů