Vše o vaření

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 145  
Sdílet
| Poslat odkaz

Zapečená palačinka s čekankou a gorgonzolou

Zapečená palačinka s čekankou a gorgonzolou

Ingredience

Gorgonzola
2 červené čekanky
Máslo
Mléko
Parmezán

Na palačinky:
2 vejce
500 ml mléka
50 ml rumu
350 g hladké mouky
Sůl
Olej

Postup

V míse smícháme 2 vejce, mléko, mouku a trochu rumu a začneme opékat palačinky. Čekanku nakrájíme a orestujeme na rozpuštěném másle. V zahřátém mléce rozpustíme gorgonzolu a vlijeme k orestované čekance. Směsí naplníme palačinky, které přendáme do pekáčku a ozdobíme nastrouhaným sýrem. Zapékáme 10 minut v troubě vyhřáté na 200 stupňů.

Stopáž: 16 minut – Rok výroby: 2013 – ST  HD
Žánr: Zábava | Publicistika
Vysílání pořadu

Tento pořad v současnosti nevysíláme. Můžete si však nechat zaslat zprávu, pokud se objeví v aktuálním vysílání:

Nastavit připomenutí

Starší data vysílání všech dílů najdete kliknutím na následující odkaz.

Anketa
Kdy jste se naučili vařit?
21 % 982 hl. v dětství 36 % 1640 hl. během dospívání 27 % 1266 hl. po osamostatnění se 11 % 498 hl. po svatbě 5 % 223 hl. nevařím

Celkem 4609 hlasů