Ryby a mořské plody

Křupavé ravioli s rybí fáší

Těsto na ravioly:
3 žloutky
mouka
olivový olej
sůl
šafrán

Na rybí fáš:
100 g bílé ryby
20 ml smetany
1 bílek
Sůl
Kajenský pepř
1 lžíce brandy

Na smažení:
Přepuštěné máslo
Šalvěj
Piniové oříšky

Smícháme mouku, žloutky, olivový olej, sůl a šafrán. Vypracujeme těsto, které necháme 1 hodinu odpočinout. Následně je pomoučíme a vyválíme na tenounko.

Z těsta vykrojíme ravioly, do nichž dáme rybí fáš. Ravioly vaříme ve vroucí vodě 2 až 3 minuty, pak je opečeme na přepuštěném másle. Při pečení máme v pánvi i lístek šalvěje a oříšky.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl