Ryby a mořské plody
Křupavé ravioli s rybí fáší


Těsto na ravioly:
3 žloutky
mouka
olivový olej
sůl
šafránNa rybí fáš:
100 g bílé ryby
20 ml smetany
1 bílek
Sůl
Kajenský pepř
1 lžíce brandyNa smažení:
Přepuštěné máslo
Šalvěj
Piniové oříšky
Smícháme mouku, žloutky, olivový olej, sůl a šafrán. Vypracujeme těsto, které necháme 1 hodinu odpočinout. Následně je pomoučíme a vyválíme na tenounko.
Z těsta vykrojíme ravioly, do nichž dáme rybí fáš. Ravioly vaříme ve vroucí vodě 2 až 3 minuty, pak je opečeme na přepuštěném másle. Při pečení máme v pánvi i lístek šalvěje a oříšky.
Ohodnoťte tento recept:
0 hlasů