Vše o vaření

Hodnocení pořadu:
1 2 3 4 5 Počet hlasů: 156  
Sdílet
| Poslat odkaz

Rolky s tuňákem

Rolky s tuňákem

Ingredience

4 plátky rýžového papíru
200 g tuňáka
8 listů špenátu
½ salátové okurky
50 g marinovaného gari zázvoru
1 lžíce černého sezamu
1 lžíce bílého sezamu
Enoki houby
Snítka koriandru
Sůl
Pepř
100 ml rýžového vína mirin
60 ml limetové šťávy
1 chilli paprička
Snítka koriandru
1 lžíce najemno nastrouhaného zázvoru

Postup

Tuňáka nakrájíme na centimetrové proužky, které ze všech stran opepříme a osolíme. Sezam orestujeme nasucho na pánvi, přičemž ho musíme hlídat, aby se nám nespálil. Do mísy dáme vymačkanou šťávu ze 2 limet, nastrouhaný čerstvý zázvor, rýžové víno, koriandr a chilli papričku. Vše rozmixujeme. Rýžový papír namočíme, naskládáme na něj špenát, tuňáka, zázvor, okurku, sezam, koriandr a houby, zabalíme a lehce utáhneme. Do mističky nalijeme dresing a můžeme ochutnávat.

Stopáž: 16 minut – Rok výroby: 2013 – ST  HD
Žánr: Zábava | Publicistika
Vysílání pořadu

Tento pořad v současnosti nevysíláme. Můžete si však nechat zaslat zprávu, pokud se objeví v aktuálním vysílání:

Nastavit připomenutí

Starší data vysílání všech dílů najdete kliknutím na následující odkaz.

Anketa
Kdy jste se naučili vařit?
20 % 1138 hl. v dětství 34 % 1914 hl. během dospívání 30 % 1688 hl. po osamostatnění se 10 % 584 hl. po svatbě 6 % 342 hl. nevařím

Celkem 5666 hlasů