Ryby a mořské plody

Tortilové vrapy z uzených ryb

4 špenátové tortilly
2 vejce
2 lžíce olivového oleje
Pažitka
Krémový sýr
2 jarní cibulky
4 ředkvičky
8 plátků uzeného lososa
1 ledového salátu
1 uzený úhoř
1 čerstvý křen
2 lžíce majonézy
2 lžíce zakysané smetany
Citron
Sůl
Pepř
4 pšeničné tortilly
½ ledového salátu
Snítky koriandru
1 červená cibule

Úhoře naporcujeme na filety, které nakrájíme na kousky. Smícháme majonézu, zakysanou smetanu, šťávu z citronu a křen. Cibulku nakrájíme najemno, ledový salát nadrobno. Tortillu potřeme vodou a lehce prohřejeme na pánvi. Tortillu potřeme dresinkem a posypeme salátem, na který položíme rybu, cibulkou a koriandrem. Tortillu zabalíme pomocí potravinářské fólie.

Vejce vařená natvrdo rozmačkáme, přidáme olivový olej, sůl a pepř. Pažitku nakrájíme nadrobno a smícháme se sýrem. Osolíme a opepříme. Ředkvičky a jarní cibulky nakrájíme na kolečka. Tortillu navlhčíme a prohřejeme v pánvi. Poté ji potřeme sýrem, posypeme salátem, na který rozetřeme vejce. Navrch položíme lososa. Přidáme ředkvičky a pažitku. Zabalíme pomocí potravinářské fólie.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl