Maso
Hovězí tataráček na celozrnném chlebíčku
250 g hovězí svíčkové
2 lžíce hořčicového oleje
Sůl
Pepř
1 šalotka
3 okurčičky cornichons
Celozrnný chléb
1 lžíce olivového oleje
4 ks královské kapary
8 polovin polosušených cherry rajčátek
Maso nasekáme najemno a dáme do misky. Šalotku oloupeme, nakrájíme a vsypeme k masu. Ještě přidáme nadrobno nakrájené okurčičky a zakápneme hořčičným olejem. Ochutíme solí, pepřem a promícháme.
Na rozpálený olej položíme plátky chleba a opékáme. Až budou opečené, naskládáme je na velký talíř.
Z tataráčku pomocí lžiček vytvoříme noky, které položíme na opečené chleby. Ozdobíme kaparou a rajčátkem.
Ohodnoťte tento recept:
0 hlasů