Kokosová panna cotta s mangovým želé a malinovým coulis kokos 1/2 ks Kokos očistíme, oddělíme mléko od dužiny. Dužinu mixujeme v mléce, provaříme, přidáme kokosové mléko, sirup, med, kardamom, propasírujmeme přes jemné síto, necháme odležet. Namočíme plátky želatiny, rozehřejeme, a vmícháme do směsi. Nakonec přidáme smetanu. Vlejeme do formiček a necháme zatuhnout. Mango oloupeme, nakrájíme nahrubo, přidáme cukr, citronovou šťávu, bílý rum, rozmixujeme, propasírujeme a zahřejeme. Poté přidáme namočenou želatinu, nalejeme na ztuhlou panna cottu. Z másla, mouky, bílků, kakaa a cukru připravíme těsto, vytřeme do připravené formy a pečeme na 180 °C 4 -6 minut. |