Ryby a mořské plody
Pečené filátko ze pstruha na bylinkovém másle
filé ze pstruha
sůl
pepř
čerstvé bylinky (tymián, šalvěj, petržel)
červená paprika
zelená paprika
žlutá paprika
olivový olej
brambory
smetana
máslo
bazalka
Na nahřátém másle si velmi krátce opečeme filé ze pstruha, kterého jsme si předem osolili a opepřili. Přidáme čerstvé bylinky a vložíme do předem rozehřáté trouby na 150 stupňů a krátce dopečeme. Červenou, zelenou a žlutou papriku si očistíme a nakrájíme na stejně velké čtverečky o velikosti cca. 2x2 cm. Lehce opečeme na olivovém oleji a následně osolíme a opepříme. Brambory si uvaříme v osolené vodě do měkka. Rozšleháme do jemného pyré, přidáme máslo, smetanu a na jemno nasekanou bazalku.