Tomatová houstička s trhaným masem, chedarem, BBQ omáčkou a okurkou

Tomatová houstička s trhaným masem, chedarem, BBQ omáčkou a okurkou

300g hladká mouka
1 kypřící prášek do pečiva
Sůl
250g tvaroh
1 vejce
50ml olivový olej
Semínka
Mléko
Lžíce protlaku
Trhané hovězí maso
BBQ omáčka
Chedar
Rajčata
Steril. okurky

Všechny suroviny kromě semínek smícháme a vypracujeme těsto, které necháme cca půl hodiny

odpočinout.

Tvarujeme malé houstičky, pokládáme na pečící papír, potřeme mlékem a posypeme semínky.

Pečeme na 180°C cca 15 minut

Po vychladnutí podélně rozkrojíme, obě poloviny potřeme BBQ omáčkou a plníme trhaným masem,

Plátky chedaru, sterilovaných okurek a plátky rajčat

Další recepty Celý díl