Masové válečky s kmínem a skořicí

Martha Elefteriadu připraví v naší kuchyni další skvělou řeckou lahůdku. Můžete se těšit na masové válečky s kmínem a skořicí.
mleté maso
olivový olej
strouhanka
voda
sůl, pepř
skořice
mletý kmín
mouka
V míse smícháme maso s trochou strouhanky s vodou. Ochutíme solí, pepřem, kmínem a skořicí. Z masa tvoříme válečky, které obalíme v mouce. Smažíme na rozehřátém olivovém oleji.
omáčka
strouhaná rajčata
rajský protlak
bílé víno
Rajčata nahrubo nastrouháme a přidáme je do pánve s výpekem. Dále přimícháme trochu rajského protlaku a bílého vína a necháme na mírném ohni zredukovat.
příloha
uvařené brambory
sůl
olivový olej
ocet
česnek
Vařené brambory rozmačkáme, přilijeme trochu olivového oleje. Dále dochutíme solí, octem a vydatnou porcí rozdrceného česneku. Dobře promícháme.