Maso

Muzikantské pošušňáníčko

V naší kuchyni uvítáme Stanislava Hložka. Můžete si spolu s ním připravit Muzikantské pošušňáníčko.


cibule
rajčata
papriky
brambory
kousky vepřové krkovice
sůl, pepř
tymián
sýr
kečup
křen
okurka
chleba

Cibuli, rajčata, papriky, brambory a maso nakrájíme na kousky a postupně vrstvíme do pekáčku. Nejprve vložíme vrstvu cibule, potom rajčata, papriku, brambory a kousky masa. Osolíme, opepříme a přidáme tymián. Celé vrstvení zopakujeme ještě jednou a znovu okořeníme. Vložíme do trouby asi na 30 minut a před koncem ještě zasypeme nastrouhaným sýrem.

Podáváme s kečupem, křenem, kyselou okurkou a chlebem.

Další recepty Celý díl