Těstoviny

Špagety al Giacobbe

Podle Michaely Jílkové si můžeme připravit rychlé a velmi chutné špagety.

Michaela Jílková
moderátorka

Michaela Jílková

* 30. 3. 1968


olivový olej
česnek
kuřecí prsa
špagety
1 lžíce mleté chilli papričky
sůl
parmezán
šťáva z půlky citronu
pažitka

Na pánvi rozehřejeme olivový olej, zlehka na něm rozvoníme na tenké plátky pokrájené 2 stroužky česneku a potom i kuřecí prsa. Krátce opečeme. V jiném hrnci uvaříme špagety. V druhé pánvi také rozehřejeme olivový olej a zpěníme na něm pokrájených 6 stroužků česneku. Podle chuti přidáme mleté chilli. K tomuto základu přidáme opečené maso a trochu osolíme.

K masu přidáme špagety rovnou z hrnce, může na nich ulpět voda- Dobře promícháme a přidáme parmezán a pažitku. Zakapeme citronovou šťávou. Pokud je potřeba, můžeme přilít ještě trochu vody ze špaget.

Další recepty Celý díl