Recepty z knihySaláty

Bramborový salát

Agáta Prachařová nám prozradí recepty na osvěžující saláty.

Agáta Prachařová
známá tvář

Agáta Prachařová

* 28. 4. 1985


vařené brambory
kyselé okurky
lák z okurek
čerstvá okurka
šalotka
kapary
1 lžíce francouzské hořčice
4 lžičky majonézy
1 lžíce bílého jogurtu
sůl, pepř
pažitka

Vařené brambory nakrájené na kousky dáme do velké mísy. Přidáme nakrájené nakládané okurky a celé zalijeme trochou láku z okurek. Promícháme a necháme hodinu odležet. Potom vmícháme nakrájenou čerstvou okurku, šalotku, kapary, hořčici, majonézu a bílý jogurt. Dochutíme solí a pepřem a na závěr přidáme pažitku.

Další recepty Celý díl