Maso

Kuřecí paličky v podmáslí

V naší kuchyni dnes bude kralovat Jitka Zelenková. Prozradí recept na kuřecí paličky v podmáslí.

Jitka Zelenková
zpěvačka

Jitka Zelenková

* 5. 6. 1950


6 kuřecích paliček
podmáslí
javorový sirup
olivový olej
česnek
pepř, sůl
chilli
mletý kmín

Paličky vložíme do mísy, zalijeme podmáslím, javorovým sirupem, přidáme česnek, pepř, olivový olej, sůl, chilli a mletý kmín. Necháme marinovat přes noc. Paličky vložíme do alobalem vyloženého pekáčku a zakapeme olivovým olejem. Dáme zapéct do trouby, dokud se na paličkách nevytvoří krusta. Měla by stačit asi půl hodina na 220 °C. Podáváme s rýží

Další recepty Celý díl