
V naší kuchyni dnes přivítáme Martina Dejdara, který se s námi podělí o jeden rychlý a chutný recept na plněné tortilly.
* 11. 3. 1965
1 lžička grilovací koření
1 ks zakysané smetany
1 lžička chilli
200 g kuřecího masa
2 ks tortilly
1 ks červené papriky
1 lžička sůl
4 stroužky česneku
4 ks žampiony
2 dl oleje
1 ks ledový salát
Nakrájíme kuřecí maso na malé kousky a na oleji opečeme do zlatova. Přidáme koření – pepř, chilli, grilovací koření, sůl, utřený česnek. Pak papriku a žampiony a dusíme do měkka.
Mezitím si nahřejeme na sucho dvě tortilly. Potřeme je zakysanou smetanou a poklademe kousky ledového salátu. Nakonec dáme kuřecí směs a navrch opět zakysanou smetanu. Přikryjeme druhou tortillou a nakrájíme.