Maso

Buffalo wings

V naší kuchyni dnes uvítáme Václava Noida Bártu. Překvapí nás přípravou speciality Buffalo wings.

Václav Noid Bárta
zpěvák, hudební skladatel, textař, herec

Václav Noid Bárta

* 27. 10. 1980


kuřecí křidélka
olej, máslo
zakysaná smetana
niva
sůl, pepř
omáčka Louisiana
pomerančový džus
mrkev
řapíkatý celer

rozpečená bageta

Kuřecí křídla ostrým nožem rozřízneme v kloubu na dvě poloviny. Malou špičatou část odřízneme a můžeme použít třeba na vývar. Křídla osmažíme ve fritovacím hrnci asi na 10 minut. Na pánvi rozpustíme máslo. K máslo přidáme omáčku Louisiana, opepříme. Přilijeme pomerančový džus a vložíme osmažená křídla.

V misce smícháme zakysanou smetanu s rozdrobenou nivou. Lehce osolíme.

Podáváme s čerstvou nkrájenou zeleninou a dipem.

Další recepty Celý díl