Těstoviny
Tagliolini s kachním masem

V naší kuchyni uvítáme znovu Světlanu Nálepkovou. Dnes si spolu s ní můžete připravit tagliolini s kachním masem.
* 2. 7. 1960
tagliolini
olivový olej
šalotka
mletí kachní maso
cuketa
mrkev
smetana
pomerančová kůra
bílé víno
sůl
pepř
parmezán
Předem si uvaříme tagliolini. Na pánvi rozheřejeme olivový olej, orestujeme nakrájenou šalotku dosklovata. Na šalotku přidáme mleté kachní maso, osolíme, opepříme a opečeme. Když je maso opečené, podlijeme směs bílým vínem a necháme trochu podusit. Přisypeme strouhanou cuketu a mrkev, promícháme a počkáme, než se zelenina prohřeje. Poté přidáme pomerančovou kůru a zalijeme smetanou. Na závěr přisypeme parmezán a necháme ho v omáčce rozpustit.