Sous vide vepřové koleno s hořčičným dipem a cibulovou marmeládou

Opět budeme grilovat s Alenou Kolaříkovou. Můžete si podle ní připravit na svých zahradách sous vide vepřové koleno s hořčičným dipem a cibulovou marmeládou.
sous vide vepřové koleno
chlébmajonéza
hrubozrnná hořčice
jarní cibulka
bílá nebo červená cibule
červený vinný ocet
třtinový cukr
sůl
sádlo
Koleno nakrájíme na silnější plátky a z obou stran krátce ogrilujeme.
Červenou cibuli nakrájíme na kolečka. Na lžičce sádla ji necháme zkaramelizovat. Poté zasypeme troškou třtinového cukru, zalijeme červeným vinným octem, osolíme a opepříme. Necháme chvíli provařit.
Do majonézy přimícháme francouzskou hrubozrnnou hořčici.
Krátce ogrilujeme také chléb. Plátky chleba mažeme hořčicovou majonézou, na ni položíme plátek masa a nahoru přidáme trochu cibulové marmelády.