Maso

Trhané kuřecí maso v housce a salát coleslaw

Do naší kuchyně zavítala znovu Markéta Hrubešová. Tentokrát připraví trhané kuřecí maso v housce a salát coleslaw.


kuřecí stehenní řízky
strouhaný sýr
cibule
česnek
olej
drcená rajčata
třtinový cukr
worcester
jablečný ocet
koření (chilli, uzená paprika, římský kmín)

Nasekanou cibuli a česnek orestujeme na troše oleje společně s kořením. Přidáme drcená rajčata, worcester, jablečný ocet a kuřecí maso. Necháme dusit cca 1 hodinu. Až je maso měkké, natrháme ho pomocí dvou vidliček.

Podáváme na opečené housce pomazané majonézou, obložené zeleninou a posypeme sýrem.

majonéza

mléko
hořčice
citron
olej
sůl

Ingredience vyšleháme do hladké konzistence.

salát coleslaw

zelí
mrkev
červená cibule
sůl
majonéza
citron
jablko

Všechny ingredience nadrobno nastrouháme nebo nasekáme v mixéru a smícháme.

Další recepty Celý díl