Trhané kuřecí maso v housce a salát coleslaw

Do naší kuchyně zavítala znovu Markéta Hrubešová. Tentokrát připraví trhané kuřecí maso v housce a salát coleslaw.
kuřecí stehenní řízky
strouhaný sýr
cibule
česnek
olej
drcená rajčata
třtinový cukr
worcester
jablečný ocet
koření (chilli, uzená paprika, římský kmín)
Nasekanou cibuli a česnek orestujeme na troše oleje společně s kořením. Přidáme drcená rajčata, worcester, jablečný ocet a kuřecí maso. Necháme dusit cca 1 hodinu. Až je maso měkké, natrháme ho pomocí dvou vidliček.
Podáváme na opečené housce pomazané majonézou, obložené zeleninou a posypeme sýrem.
majonéza
mléko
hořčice
citron
olej
sůl
Ingredience vyšleháme do hladké konzistence.
salát coleslaw
zelí
mrkev
červená cibule
sůl
majonéza
citron
jablko
Všechny ingredience nadrobno nastrouháme nebo nasekáme v mixéru a smícháme.