ČT nemá práva k poskytování obsahu online
Dobrá rada nad zlato
23. února 2008
Obsah dílu
Barevné truhlíky — O cholesterolu — Kvalitní hovězí maso — Zálesácký guláš
Části dílu
01:38
Barevné truhlíky
Truhlíky před vchodem do domu, na terase případně za oknem mohou zářit barvami po celou zimu. Ing. Marion Probstová poradí, jaké rostliny pro tento účel zvolit.
07:28
O cholesterolu
O cholesterolu slýcháme doslova na každém kroku. Který je zlý a který dobrý, jak se správně stravovat a na co dávat pozor, prozradí prof. Rudolf Poledne.
11:24
Kvalitní hovězí maso
Víte, jak vybrat opravdu kvalitní hovězí maso? Libor Kunt je na to expert
15:39
Popínavé rostliny
Popínavým rostlinám zase rozumí Ing. Michal Pavlík z botanické zahrady v Brně na Černých polích.
18:22
Zálesácký guláš
Navrch ještě prozradí recept na skvělý zálesácký guláš.
ČT nemá práva pro internet
Stopáž26 minut
8. března 2008
Přehled dílů
Omlouváme se, tento pořad momentálně nemá žádné přehratelné díly.