Přehled dílů

alternative text

Vaříme ve skle II.

Choucroute z krůtího masa — Broskvový shake — Zapékaná zelenina s balkánským sýrem

alternative text

Vaříme ve skle I.

Nakládaný gothaj ve skle — Kachna s jablky a opékanými tvarohovými šiškami — Jogurtový koláč s tvarohem, švestkami a drobenkou

alternative text

Mladí talenti I

Francouzská omeleta — Pasta carbonara — Hovězí steak

alternative text

Etiopie s Yohanisem

Slavnostní máčená jehněčí nožka — Miten shiro

alternative text

Kde se pivo vaří, tam se dobře daří

,,Kluci v akci Ale“ — V papilotě pečená ryba se zeleninou a bylinkami — Uzené brambory a cibule s omáčkou z nivy

alternative text

Mistři ze Singapuru

Vepřový bok podle Liao Fan — Marinovaný losos se salsou z jablka a řapíkatého celeru, avokádový krém a křenový crème fraîche — Pěna z bílé čokolády s mangem a marinovaným vodním melounem

alternative text

Letní vita recepty

Okurková polévka s cizrnou a citronovým crème fraîche — Pošírovaný mořský vlk s fenyklovo-rajčatovou omáčkou a zelenou zeleninou — Jahody s vanilkovo-kokosovým krémem, pistáciovými oříšky a máslovými sušenkami

alternative text

Vaříme na zámku Jánský Vrch

Tyrolský štrůdl — Polský boršč

alternative text

Vaříme ve Velkých Losinách

Bramborovo-pórková polévka — Minutkové roštěnky esterházy — Bramborové placky s povidly a vlašskými ořechy

alternative text

Vaříme pro maminky

Kuřecí prso suprême, ravioli s čerstvým sýrem a chřestem — Pečený pstruh se zeleninovou nádivkou a špenátem