Přehled dílů

alternative text

Domácí pečení X.

Rybí hranolky s pečenou dýní a červenou řepou s čerstvým křenem a tymiánovou majonézou — Zapečené brambory v alobalu s kysaným zelím a uzeným kuřetem — Mini záviny z jarního z těsta s jablky a vlašskými ořechy s mátovo-medovou zakysanou smetanou

alternative text

Škola v přírodě

Bylinkové kuřecí špízy s kukuřicí a brambůrky — Masové kuličky s rajskou omáčkou a tarhoňou — Rychlý koláč s rybízem a kokosovou drobenkou

alternative text

Menu podle TGM

Kuřecí zadělávaná polévka se zeleninou — Candát s holandskou omáčkou a květákem se strouhankou — Švestkové knedlíky s mákem

alternative text

Hezky česky II

Bylinková kotleta na liškách — Uzený pstruh s jablečnou omáčkou

alternative text

Mladí talenti II.

Kulajda — Srnčí hřbet s kucmochem — Bramborové šišky

alternative text

Vaříme ve skle IV.

Plněné papriky s telecím masem a bulgurem — Polentový koláč s kuřecím masem a cibulí — Nejlepší bábovka s čokoládou

alternative text

Vaříme ve skle III.

Kuře pečené na trnu s cuketovými bramborami — Kuřecí játrová paštika se sušenými třešněmi v koňaku — Ořechový chléb se škvarky

alternative text

Vaříme ve skle II.

Choucroute z krůtího masa — Broskvový shake — Zapékaná zelenina s balkánským sýrem

alternative text

Vaříme ve skle I.

Nakládaný gothaj ve skle — Kachna s jablky a opékanými tvarohovými šiškami — Jogurtový koláč s tvarohem, švestkami a drobenkou

alternative text

Mladí talenti I

Francouzská omeleta — Pasta carbonara — Hovězí steak