Přehled dílů

alternative text

Vzpomínky a Afriku II.

Sendvič s hovězí klobásou a chakalaka omáčkou — Jehněčí kotlety s grilovanými batáty — Drůbeží játra peri-peri s domácím chlebem pečeným na grilu

alternative text

Stoleté recepty

Mrkev na smetaně — Nudlový nákyp — Hradečtí votroci

alternative text

Kapitánská

Kapitánská svíčková — Čokoládový dort z mandlové mouky

alternative text

Sladkosti se Silvií

Český drobenkový cheesecake — Kokosové řezy — Svatební dortíčky

alternative text

Nový Prostor v kuchyni

Cibulová polévka — Gratinovaná portobella s modrým sýrem — Kuřecí roláda s vaječnou fáší

alternative text

Indonéská kuchyně s Radkem

Nasi goreng (smažená rýže) — Ayam goreng (smažené kuře) — Telur petis (vařená vejce v kokosovém kari)

alternative text

Chřestové pochoutky

Quiche s ricottou a chřestem — Smažený chřest s citronovou majonézou — Telecí přírodní řízek se zeleným chřestem a pečenými rajčátky, křepelčím vejcem a vypečenou pancettou

alternative text

Mladí talenti III.

Mořský vlk s hráškovým pyré, hráškovo-citrusovo-mátovou omáčkou, jarní zeleninkou a limetovým crème fraîche — Pomalu pečené telecí zadní, telecí ledvina konfitovaná ve vlastním sádle, topinamburové pyré a zeleninové ragú

alternative text

Vzpomínky na Afriku

Biltong chléb — Biltong pomazánka — Biltong polévka — Grilované brambory a biltong salát

alternative text

Sladkosti s Lindou

Lehký dort s jahodami a mascarpone — Bezlepkové tvarohové muffiny — Borůvkový koláč