Kde jsem:

Cestujte s Českou televizí

Lucie Konečná — Lidé — Česká televize

scenáristka

Proslavila jako scenáristka úspěšného seriálu z lékařského prostředí. Absolvovala pražskou FAMU, obor scenáristika a dramaturgie. Od roku 1998 působila jako scenáristka živých přenosů Noci s Andělem a jako režisérka portrétů osobností pro tento pořad.

Výběrová filmografie (autorka scénářů)

  • Svatební cesta (1997)
  • Tunel (1998)
  • Nekonečná neděle (2003)1
  • Ruth to vidí jinak (2004)
  • Kolotoč (2007)
  • Rodinka (2010)

Odkazy

Fotografie