MgA. Jan Pachl

scenárista, režisér

narozen 12. září 1977

e-mail: localherofilms@gmail.com

Vzdělání

  • 2000–2007 Filmová akademie múzických umění – obor režie
  • 1997–1999 Filmová akademie Miroslava Ondříčka v Písku – obor režie

Reklamní spoty

Danone, Nivea, Reiffeisen bank, Czech Telecom, Creamfields, Fresh Films, Oskar/Vodafone, Bohemia Chips

Dokumentární filmy

  • 2006 Na cestě – Libanon/Kapverdské ostrovy
  • 2004 dokumentární film pro MTV – „World Chart Express“

Filmografie

  • 2019 Rapl II (TV série)
  • 2017 Volha (příprava celovečerního filmu)
  • 2016 Rapl (TV série)
  • 2015 Gangster KA: Afričan (celovečerní film)
  • 2014 Gangster KA (celovečerní film)
  • 2013 Idyla (TV film)
  • 2013 Zamilovaná (TV film)
  • 2012 Cirkus Bukowsky (TV série, nejlepší režie – BAR 2012)
  • 2008 Ať žijí rytíři (druhý režisér, režie Karel Janák)
  • 2007 Runway (absolventský film – FAMU)
  • 2002 Hostel (nejlepší režie – FAMUFEST 03)
  • 2000 zahajovací spot festivalu FAMU 2001
  • 1999 Ultimatum (absolventský film)

Scénáře

Volha, Rapl, Gangster KA, Idyla, Zamilovaná, Cirkus Bukowsky, Duty free, V lepších časech…

Odkazy