Smažené trubičky plněné ricottovým krémem a pomerančovou kůrou

tradiční italský desert
4p.
Těsto
30 g cukru krupice, 25 g másla, ½ vajíčka, 4 g kakaa, 200 g hladké mouky, 50 g mouky semola, 80 g vína marsallaKrém
250 g sýru ricotta, 60 g cukru moučka, 35 g kandované pomerančové kůry rozmixované na pastu, 40 g hořké čokolády 70%, špetka skořice, ½ vanilkového lusku (pouze zrníčka)
Těsto:
Do robotu dáme všechny suroviny mimo vína marsalla ( víno z oblasti Sicílie), pomocí háku vše dobře promícháme a pomalu přikapáváme víno. Hotové těsto zabalíme do fólie a necháme v lednici přes noc odpočinout. Z těsta vyválíme velice tenký plat, ze kterého vykrájíme pomocí vykrajovátek kolečka. Kolečka natočíme na cukrářské trubičky a smažíme ve slunečnicovém oleji do křupava. Po usmažení těsto sundáme z trubiček a necháme vychladnout. Poté plníme krémem.
Krém:
Ricottu vyšleháme s cukrem, poté přidáme zbytek surovin a dobře promícháme.