Moučníky a cukroví

Tvarohové parfait

60 g pasterizovaných žloutků
115 g cukru
7 plátků želatiny
340 g měkkého tvarohu
360 g smetany na šlehání
Piškot
Čerstvé maliny na ozdobu

Na malinovou omáčku:

300 g mrazených malin
Voda
Cukr

Vyšleháme si žloutky s cukrem a vzniklou hmotu zahřejeme ve vodní lázni. Pak do žloutkové pěny přidáme namočenou a vymačkanou želatinu a tvaroh a vše vyšleháme do hladkého krému. Dále si uděláme šlehačku, kterou do krému zapracujeme.

Krém rozdělíme do mističek a dáme do něj kolečka vykrájená z piškotu a namočená v malinové omáčce. Navrch dáme opět krém. Nakonec mističky zamrazíme.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl