Ryby a mořské plody
Tři druhy ústřic


4 ks ústřic Les Fines de Claires
4 ks ústřic Belon
4 ks ústřic La Perle BlancheNa šalotkový vinaigrette:
1 šalotka
1 lžíce nasekané pažitky
4 lžíce červeného vinného octaNa chilli omáčku:
1 dl kečupu
1 stroužek česneku
Chilli omáčka
Worcestershire omáčka
1 lžíce brandyNa podávání:
Čerstvý křen
Citron
Ústřice opatrně otevřeme, připravíme podle našeho videa a necháme ve spodní schránce.
Šalotku a pažitku nakrájíme najemno, přendáme do misky a zalijeme červeným i bílým octem. Do další misky nastrouháme křen. Ve třetí misce promícháme kečup, brandy, worchester, chilli omáčku a rozmačkaný česnek.
Ohodnoťte tento recept:
0 hlasů