Ryby a mořské plody

Tři druhy ústřic

4 ks ústřic Les Fines de Claires
4 ks ústřic Belon
4 ks ústřic La Perle Blanche

Na šalotkový vinaigrette:
1 šalotka
1 lžíce nasekané pažitky
4 lžíce červeného vinného octa

Na chilli omáčku:
1 dl kečupu
1 stroužek česneku
Chilli omáčka
Worcestershire omáčka
1 lžíce brandy

Na podávání:
Čerstvý křen
Citron

Ústřice opatrně otevřeme, připravíme podle našeho videa a necháme ve spodní schránce.

Šalotku a pažitku nakrájíme najemno, přendáme do misky a zalijeme červeným i bílým octem. Do další misky nastrouháme křen. Ve třetí misce promícháme kečup, brandy, worchester, chilli omáčku a rozmačkaný česnek.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl