Zeleninová jídla
Thajský salát s cukrovým hráškem


2 porce
1 okurka
150 g cherry rajčat
1 šálku lístků koriandru
2 šálky hráškových výhonků
160 g lusků cukrového hrášku
50 g výhonků sojových bobů
3 saláty Pak choi
Mrkev
Dubový salát a polníček
Chilli
Česnek
Sojová a rybí omáčka
Olej z kaffirových listů
Nakrájíme lusky, okurku a rajčata. Mrkev na proužky a chilli nadrobno. Vše dáme do salátové mísy. Přidáme také listy dubové, Pak choi, výhonky a nasekané bylinky.
A vrhneme se na dresink. Do misky vlijeme lžíci rybí omáčky, sojové omáčky a olej. Vymačkáme šťávu z limety, rozmačkáme stroužek česneku a vše promícháme.
Ohodnoťte tento recept:
1 hlasů