iVysílání

stránky pořadu
Premiéra:
29. 1. 2009
16:25 na ČT2

1 2 3 4 5

246 hlasů
20431
zhlédnutí

Tisíc let české myslivosti

První svatohubertské kulinářské slavnosti — Myslivecký výzkum — Předběžné zkoušky barvářů

25 min | další Magazíny »

upozorňovat

do playlistu

Přehrávač videa

Načítám přehrávač...

přehrát vše

  • První svatohubertské kulinářské slavnosti

    0:35 do playlistu

    První svatohubertské kulinářské slavnosti
    Zvěřina je mimořádně kvalitní potravina s vysokou dietetickou hodnotou. Povídání o jejím získávání i kuchařské úpravě je spojeno s návštěvou Prvních svatohubertských kulinářských slavností na Klokočné.

  • Myslivecký výzkum

    8:17 do playlistu

    Myslivecký výzkum
    Věda a výzkum vždy měly v myslivosti své místo a v poslední době se sílícími civilizačními tlaky na přírodu jejich význam roste. Jedním z vědeckých pracovišť je i Lesnická a dřevařská fakulta Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně.

  • Předběžné zkoušky barvářů

    15:55 do playlistu

    Předběžné zkoušky barvářů
    Jednou z pracovních skupin loveckých psů jsou barváři, jejichž hlavním úkolem je dohledat poraněnou zvěř. Loňské předběžné zkoušky barvářů se konaly v honitbě Mysliveckého sdružení Stupava pod hradem Buchlovem. A právě tam se na výkony těchto psů podíváme.

Přehrát vše