Ryby a mořské plody

Krabí koktejl z hnědého kraba a z tyčinek surimi

200 g krabího masa
200 g surimi
1 avokáda
1 zelené jablko
2 lžíce majonézy
Sůl
Estragon
1 limeta

Na servírování:
Bílá ředkev
Růžový pepř
Pažitka
Ředkvička

V míse smícháme vařené krabí maso, na kousky nakrájené jablko, avokádo, citronovou šťávu a nasekaný estragon. Osolíme, opepříme a přidáme majonézu.

Na servírování si připravíme na nudličky nakrájenou ředkvičku a kolečka spařené ředkve. Na plátek ředkve dáme směs a přikryjeme dalším plátkem. Dozdobíme pepřem, proužkem ředkvičky a pažitkou. Stejně vytvoříme i koktejl ze surimi tyčinek.

Ohodnoťte tento recept: 

0 hlasů

Další recepty Celý díl