Ryby a mořské plody
Krabí koktejl z hnědého kraba a z tyčinek surimi


200 g krabího masa
200 g surimi
1 avokáda
1 zelené jablko
2 lžíce majonézy
Sůl
Estragon
1 limetaNa servírování:
Bílá ředkev
Růžový pepř
Pažitka
Ředkvička
V míse smícháme vařené krabí maso, na kousky nakrájené jablko, avokádo, citronovou šťávu a nasekaný estragon. Osolíme, opepříme a přidáme majonézu.
Na servírování si připravíme na nudličky nakrájenou ředkvičku a kolečka spařené ředkve. Na plátek ředkve dáme směs a přikryjeme dalším plátkem. Dozdobíme pepřem, proužkem ředkvičky a pažitkou. Stejně vytvoříme i koktejl ze surimi tyčinek.
Ohodnoťte tento recept:
0 hlasů