Kde jsem:

Poznejte nás

Poznejte nás

Archiv tiskových zpráv — Média — Vše o ČT — Česká televize

Tiskový servis pro novináře

Tiskový servis pro novináře

  • Tiskové zprávy, programové plány, fotoservis, pozvánky
  • Zdroj dat sledovanosti:
    ATO – Nielsen Admosphere

27. 1. 2023

Monika s Alešem, Soňa s Ondrou

Ranním vysíláním z brněnského studia České televize nově provází moderátorská dvojice Monika Brindzáková a Aleš Zbořil. Na obrazovkách se bude střídat se Soňou Baranovou a Ondrou Blahem, které už diváci dobře znají. Dobré ráno vysílá ČT2 každý všední den živě od šesti do půl deváté ráno.

Vstávat bez Dobrého rána? To už si mnozí diváci České televize ani neumí představit. Oblíbená ranní dávka dobré nálady, písniček, informací, tipů, receptů a zajímavostí je provází už bezmála dvacet let.

Zatímco Soňa Baranová s Ondrou Blahem tvoří moderátorskou stálici, Aleš Zbořil se v tomto pořadu objevil před dvěma lety, a to ve dvojici s Terezou Richtrovou. Tu její profese zavála jinam, a proto ji nahradila Monika Brindzáková, která na obrazovkách ČT není žádným nováčkem. "Do Dobrého rána jsem se vrátila po deseti letech a cítím se tady jako doma. Díky hostům i lidem, kteří pořad připravují, mi vlastně ani nevadí vstávat o půl čtvrté ráno. Mám prostě tu práci ráda," říká Monika Brindzáková.

"Je zvláštní, že jsme se s Monikou tak dlouho profesně míjeli," zamýšlí se Aleš Zbořil a dodává: "Známe se velmi dlouho, ale až teď nás Dobré ráno svedlo ve stejný čas do jednoho studia. Monika šikovně spojuje svůj pozitivní přístup s osobnostní vyzrálostí. Jsem u toho rád."

Dobré ráno připravuje vždy jeden týden brněnské studio, další pak ostravské. V roce 2023 připadá vysílání z Brna na sudé kalendářní týdny.

Přílohy

Monika Brindzáková, Aleš Zbořil (887 kB)

Ondřej Blaho, Soňa Baranová (815 kB)

Pohled do studia při natáčení v ČT v Brně-Líšni (1438 kB)