Všechna vysílání pořadu v archivu
Přežijeme na naší planetě? (1/8)
(Planet from above)
Denně se v Paříži zkonzumuje např. 340 tun chleba a 520 tun masa. Francouzští zemědělci však tvoří jen dvě procenta populace. Francouzský koprodukční cyklus
Přežijeme na naší planetě? (2/8)
(Planet from above)
Aby se najedly miliony Pařížanů, aby byly zásobeny všechny restaurace, podniky rychlého občerstvení a obchody, k tomu jsou každý den potřeba tuny ovoce a zeleniny, tuny masa a tuny obilovin. Francouzský koprodukční cyklus
Přežijeme na naší planetě? (3/8)
(Planet from above)
Člověk je nejzhoubnější predátor v živočišné říši. Francouzský koprodukční cyklus
Přežijeme na naší planetě? (4/8)
(Planet from above)
Osud divoké zvířeny je plně v našich rukou. Francouzský koprodukční cyklus
Přežijeme na naší planetě? (5/8)
(Planet from above)
Přestože voda pokrývá asi 70 procent povrchu Země, pouze 3 procenta vodních ploch jsou sladkovodní. Voda v našich řekách a potocích je ještě mnohem vzácnější. Za touto fascinující nádherou a neuvěřitelnou sílou vody se skrývá pochmurná realita. Francouzský koprodukční cyklus
Přežijeme na naší planetě? (6/8)
(Planet from above)
Jezero Sainte Croix, které vytvořila přehrada na řece Verdon. Je to největší rezervoár pitné vody v Evropě. Závisí na něm miliony lidí od Marseille po Toulon. Ne všechny francouzské řeky jsou v tak dobrém stavu. Francouzský koprodukční cyklus
Přežijeme na naší planetě? (7/8)
(Planet from above)
Zachráníme naše lesy a přírodní dědictví, jež je pro život na této planetě zcela nezbytné? Francouzský cyklus
Přežijeme na naší planetě? (8/8)
(Planet from above)
Dokážeme přežít, aniž bychom v pralese káceli stromy? Francouzský cyklus
Televizní akademie
Přežijeme na naší planetě? (1/8)
(Planet from above)
Denně se v Paříži zkonzumuje např. 340 tun chleba a 520 tun masa. Francouzští zemědělci však tvoří jen dvě procenta populace. Francouzský koprodukční cyklus
Televizní akademie
Přežijeme na naší planetě? (2/8)
(Planet from above)
Aby se najedly miliony Pařížanů, aby byly zásobeny všechny restaurace, podniky rychlého občerstvení a obchody, k tomu jsou každý den potřeba tuny ovoce a zeleniny, tuny masa a tuny obilovin. Francouzský koprodukční cyklus
Televizní akademie
Přežijeme na naší planetě? (3/8)
(Planet from above)
Člověk je nejzhoubnější predátor v živočišné říši. Francouzský koprodukční cyklus
Přežijeme na naší planetě? (4/8)
(Planet from above)
Osud divoké zvířeny je plně v našich rukou. Francouzský koprodukční cyklus