Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Biatlonisté v posledním tréninku pilovali střelbu, Soukalová byla lehce nervózní

Soči – Závěrečný trénink před sprinterskými závody absolvovali v Soči čeští biatlonisté. Soukalová, Moravec a spol. se v přípravě zaměřili především na střelbu, a to i přes fakt, že ji museli kvůli večernímu olympijskému ceremoniálu absolvovat za denního světla.

"Střílet za světla není pro nás úplně standartní. Většinu tréninků jsme dosud měli za umělého osvětlení," řekl Ondřej Moravec.

Střelnici v Soči si zatím pochvaluje druhá česká naděje v mužském závodě Michal Šlesingr, který se účastní svých třetích olympijských her. "Střelnice mi na trénincích velice seděla, ale nechci to zakřiknout," prozradil.

To jedna za favoritek v ženském sprintu na medaili Gabriela Soukalová cítila při poslední přípravě lehkou nervozitu. "Malinko jsem ten poslední trénink byla nervózní, ale už jsem se s tím srovnala a věřím, že mi to vydrží," nechala se slyšet Soukalová.

Trať mužského, ale zejména ženského sprintu doznala před víkendovými závody několika změn, ale trenér Ondřej Rybář v tom nevidí problém, jelikož český tým je v místě konání již týden. "My jsme tady již dlouho. Nejhorší je nyní to čekání, takže uvidíme o víkendu, jak na tom kdo je," dodal Rybář.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články