Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

V Soči již stojí stadiony pro české hokejisty a rychlobruslaře

Soči - Sto šestnáct dnů před zahájením zimních olympijských her Česká televize v ruském Soči zmapovala sportoviště pobřežní oblasti. Mezi těmi je i hala, ve které bude Martina Sáblíková obhajovat své olympijské zlato.

Rychlobruslařské olympijské soutěže budou probíhat v Adler Areně, kde Martina Sáblíková vyhrála v březnu na světovém šampionátu zlato a stříbro. Trať na tomto místě patří k nejrychlejším na světě. Po skončení olympijských her rychlobruslení v Adler Areně skončí, hala bude sloužit jako výstaviště a tribuny budou využity pro místní okruh závodů formule 1.

Olympijské objekty v pobřežní oblasti stojí jen asi 200 metrů od moře a jsou unikátní i svou dostupností – všechna sportoviště jsou mezi sebou v pěším dosahu. Pozornost hokejového světa bude upřena do Ledového domu Bolšój, který hostí celý turnaj mužů.

Významné změny čekají po skončení her Olympijský stadion Fisht – jeho čtyřicetitisícová divácká kapacita se ještě zvýší a poslouží fotbalovým zápasům včetně mistrovství světa 2018.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články