Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Biatlonová reprezentace se připravuje bez Moravce i Gjellanda a chystá se na Dachstein

Tři hodiny makali reprezentační biatlonisté v areálu v Břízkách, kompletní byla ale jen ženská část. Mužům scházel zkušený Ondřej Moravec, který se zatím připravuje na sezonu sám doma v Letohradu. "Jako starej pardál si to může dovolit, protože on ví, jak ten trénink vypadá, a střelecky je tak vyspělej, že to zvládne udělat i sám," vysvětluje kouč mužské reprezentace Ondřej Rybář.

Ženská část reprezentace trénovala opět bez svého norského kouče Egila Gjellanda, jenž se k týmu kvůli koronavirové krizi v létě připojil jen jednou, a tým vede asistent Jiří Holubec.

"Udělá plán, pošle mi ho mailem a pak se telefonicky domlouváme na případných změnách a zatím to funguje," popisuje Holubec, jak spolupráce s norským trenérem probíhá v praxi.

V pondělí, pokud to koronavirová situace dovolí, by měly reprezentační výběry konečně odcestovat do zahraničí. Na soustředění v rakouském Ramsau je čeká ledovec Dachstein, kde by se po měsících čekání měli konečně dostat na sníh.

Je nám líto, video expirovalo.
Biatlonisté se připravují v Břízkách a chystají se na ledovec

"Na Dachsteinu jsem ještě nebyl, tak věřím, že to tam bude lepší s hezkými výhledy a delším okruhem," řekl k tomu reprezentant Jakub Štvrtecký.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články