Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Český pohár Skupiny ČEZ Veltrusy

Do Vancouveru odletěli i reprezentanti ČT

Praha - Shodou okolností přesně v den čtvrtých narozenin sportovního kanálu ČT4 zamířili do dějiště olympijských her také reprezentanti České televize. Kurs Vancouver nabrala hlavní výprava komentátorů a reportérů. "Je to moje devátá olympiáda, ale těším se stejně jako na tu první," říká Jakub Bažant, který bude připravovat olympijské fejetony. "V Kanadě je hodně sportovní publikum, takže tím bude olympiáda moc pěkná," věří hokejový komentátor Robert Záruba.

Komentátor alpského lyžování Petr Vichnar jede už na své dvanácté olympijské hry, z toho sedmé zimní. "V Calgary jsme měli jeden počítač, kde jsme měli k dispozici základní údaje a dnes se ve věku internetu dozvíte cokoliv," tvrdí.

Pokrok je vidět všude, zkvalitňuje se i vysílání ČT, které poprvé v historii nabídne obraz z olympijských her ve vysokém rozlišení. Přání komentátorů ale zůstávají stále stejná. "Moc se těším, že letos konečně poprvé přivezu medaili. Martina Sáblíková má úžasnou formu, tak doufám, že to tam společně nějak vybojujeme," věří komentátor rychlobruslení Radek Bauer.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články