Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Řezáč se chystá na další sezonu, nejspíš změní tým

Praha - Dálkový běžec na lyžích Stanislav Řezáč už vloni překročil čtyřicítku, přesto se připravuje na další sezónu. Pravděpodobně znovu změní tým a navíc se postaví na start hned dvou závodů Jizerské padesátky.

Je nám líto, video expirovalo.
Řezáč trénuje na sezonu, nejspíš změní tým

Jizerské hory a Stanislav Řezáč patří neodlučně k sobě. Nejlepší Čech v seriálu dálkových běhů se připravuje doma. Do sezony už ale nepůjde jako člen špičkového norského týmu, který se přejmenoval z Xtra personel na Centric.

"Nevím přesně proč... Skončil jsem na čtvtém místě celkově, doteď mi neřekli důvod. Mají rozhodnout v srpnu, jestli mě budou chtít, nebo ne," říká Řezáč.

Na Jizerskou padesátku 2015 už je přihlášeno téměř 4 000 závodníků. Je mezi nimi i Řezáč, který závod vyhrál naposledy v roce 2012 a letos litoval, že se kvůli nedostatku sněhu nejelo.

"Nikdy se nestalo, že by se dva roky po sobě Jizerská padesátka nekonala. Doufám, že příští rok bude zima lepší," přeje si Řezáč. Novinkou v jeho programu bude v září běžecká Jizerská padesátka, jejíž nejdelší trať bude měřit 23 kilometrů.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články