Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Verner s Březinou spolu znovu na ledě – při tréninku dětí

Ostrava – Po skončení krasobruslařské sezony by Tomáš Verner a Michal Březina měli mít odlišné plány. Verner už s kariérou skončil a měl by si už dělat představu o dalších plánech, Březina se už začít chystat na příští sezonu. Oba nejlepší čeští krasobruslaři se však na ostravském ledě sešli a zapojili se do projektu Mezinárodní bruslařské federace, věnujícího se talentovaným dětem.

Je nám líto, video expirovalo.
Březina s Vernerem se věnovali krasobruslařským talentům

Michal Březina si už pomalu začíná pilovat techniku na nadcházející soutěže. "Zatím jezdím jen 14 dní, takže to není, že bych hned po mistrovství začal bruslit. Pauzu jsem měl," říká mladší z obou krasobruslařů. 

To Verner už s vrcholovým sportem skončil, krasobruslení se však úplně nevzdává. "Je to sport, který mi přilnul k srdci. Bude součástí mého budoucího života i v příštích letech. Příští rok v květnu se budu muset rozmyslet a podívat se, co umím, v čem jsem dobrý, kde můžu být prospěšný a co mě bude bavit. A když dokážu najít jednu cestu, která by slučovala alespoň tři tyto parametry, budu šťastný a tam se vydám," řekl mistr Evropy v roce 2008.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články