Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Verner předvedl v Ostravě nový krátký program, sezonu nechce odepsat

Ostrava – Několikanásobný mistr světa a olympijský vítěz z Turína Jevgenij Pljuščenko se v Ostravě představil na krasobruslařské exhibici. Na led vyjel také Tomáš Verner a při té příležitosti si otestoval nové jízdy před víkendovým česko-slovensko-polským šampionátem v Těšíně.

Je nám líto, video expirovalo.
Krasobruslařská exhibice v Ostravě

Pljuščenko byl sice v Ostravě největší hvězdou programu, ale srovnatelné ovace sklidil také Tomáš Verner, který mimo jiné představil také letošní nový krátký program ve stylu hraběte Drákuly.

Český krasobruslař doufá, že víkendový republikový šampionát zastaví jeho výsledkový pád v letošních závodech Grand Prix, po kterých se nakrátko vytratil z ledu.

"Úvod sezony mi nevyšel, přestože jsem měl natrénováno. Byl jsem v dobré formě, ale ani jeden ze závodů Grand Prix mi nevyšel. Je to jenom první polovina sezony a já ji nechci odepsat. Proto jsem se vrátil zpátky do Toronta a trénoval jsem, seč mi síly stačily. Těším se na mistrovství republiky, to by mělo odpálit vzestup směrem k mistrovství Evropy a mistrovství světa," prohlásil Verner.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články