Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Rosol se postaví na Roland Garros obhájci Wawrinkovi

Paříž – Těžký los čeká v prvním kole Roland Garros Lukáš Rosol, který se hned na úvod turnaje utká s obhájcem titulu Stanislasem Wawrinkou ze Švýcarska. Loňská finalistka Lucie Šafářová do pařížského grandslamu vstoupí zápasem s Vitalijí Djačenkovou z Ruska. 

Lukáš Rosol
zdroj: ČT sport autor: Pavel Lebeda

Petru Kvitovou na úvod čeká Danka Koviničová z Černé Hory. Tomáš Berdych se utká s Vaskem Pospisilem z Kanady a ve čtvrtfinále může narazit na světovou jedničku Novaka Djokoviče ze Srbska.

Rosol si shodou okolností zahraje s Wawrinkou už v pátek, kdy proti čtvrtému hráči světa nastoupí v semifinále turnaje v Ženevě. Zatím s ním na okruhu ATP třikrát prohrál.

Je nám líto, video expirovalo.
V prvním kole French Open vyzve Berdych Pospisila


Berdych nastoupil proti Pospisilovi zatím dvakrát a uhrál s ním jedinou sadu. Kvitová se s Koviničovou utkala zatím jen jednou, letos v Indian Wells ji porazila ve třech setech.

Karolína Plíšková si zahraje proti Američance Shelby Rogersové. Denisu Allertovou čeká Japonka Kurumi Naraová, Kristýna Plíšková se utká s Brazilkou Telianou Pereiraovou, Barbora Strýcová s hráčkou z kvalifikace a Jiří Veselý s Rajeevem Ramem z USA. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články