Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Zakopalová kvůli počasí nedohrála, pokračovat se bude v pondělí

Sevilla - Klára Zakopalová nastoupila do své odložené dvouhry, silný déšť jí však nedovolil utkání se Španělkou Marií-Terese Torrovou dohrát. Zápas byl přerušen za stavu 6:3 a 2:0 pro Zakopalovou a pokračovat se bude v pondělí. Český tým zatím ve Španělsku dohrál pro déšť jen jednu dvouhru a prohrává 0:1 na zápasy. Přímé přenosy utkání se Španělskem sledujte 10. 2. od 10:00 na ČT2 a našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Zápas Kláry Zakopalové přerušil ve Španělsku déšť

Česká jednička Klára Zakopalová začala hrát s domácí dvojkou Marií-Teresou Torrovou, ale po necelé hodině byl zápas za stavu 6:3 a 2:0 ve prospěch české tenistky přerušen kvůli dešti. Hráčky před prudkým deštěm utekly do šaten.

Počasí narušilo program už v sobotu, kdy se odehrál pouze jeden ze dvou plánovaných zápasů - španělská jednička Carla Suárezová v něm porazila ve dvou setech Barboru Záhlavovou-Strýcovou. Španělky tak zatím vedou nad Češkami 1:0 na zápasy. "Děkujeme ITF (Mezinárodní tenisové federaci) za to, že si můžeme první týden v únoru zahrát v Evropě venku - 10 stupňů, bez světel a bez halového kurtu," uvedly ironicky české tenistky.

Lucie Šafářová a Zakopalová jsou přihlášeny na turnaj WTA v Dauhá a už musely měnit letenky, aby se do Kataru stihly dostat. Hrát 1. kolo by měly v úterý večer po dopoledním příletu. "Budou to mít velmi těžké," řekl Pála. Zakopalová by v Dauhá měla hrát s Ukrajinkou Elinou Svitolinovou a Šafářová, která byla v Seville nachlazená, s šestnáctou nasazenou Kirsten Flipkensovou z Belgie.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články