Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

V Monterrey postoupily z 1. kola Benešová a Zakopalová

Monterrey - České tenistky mají zatím v prvním kole turnaje v Monterrey méně než padesátiprocentní úspěšnost. Do dalších bojů postoupily Klára Zakopalová a Iveta Benešová, naopak dál neprošly česká jednička Lucie Šafářová ani Barbora Záhlavová-Strýcová a již v pondělí vypadla i Sandra Záhlavová. Bilanci se pokusí ještě vylepšit Lucie Hradecká, která nastoupila k duelu s Němkou Annou-Lenou Grönefedovou.

Dařilo se Zakopalové, která na úvod podniku s dotací 220 000 dolarů porazila turnajovou šestku Anabel Medinaovou Garriguesovou dvakrát 7:5. Její další soupeřkou bude vítězka duelu mezi Rakušankou Patricií Mayrovou a Olgou Savčukovou z Ukrajiny.

Benešová sice s Jill Craybasovou z USA ztratila první set 3:6, pak však soupeřku přehrávala a zbylé dvě sady získala snadno 6:2 a 6:1. V dalším kole změří síly zřejmě s nasazenou jedničkou Jelenou Jankovičovou, která však musí nejprve přejít přes Lotyšku Anastasiju Sevastovovou.

Osmá nasazená Šafářová prohrála s Julií Coinovou z Francie 7:5, 4:6 a 4:6. Záhlavová-Strýcová nestačila na další Francouzku Alize Cornetovou 3:6 a 1:6.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články