Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Berdych se v Kuala Lumpuru probojoval do čtvrtfinále

Kuala Lumpur - Tenista Tomáš Berdych postoupil na turnaji v Kuala Lumpuru do čtvrtfinále. Ve druhém kole turnaje v Malajsii si poradil s Němcem Simonem Greulem, který se probojoval z prvního kola přes Belgičana Rochuse, ve třech setech 6:3, 4:6 a 6:3. Dalším soupeřem českého tenisty bude třetí nasazený Robin Söderling ze Švédska. Ten již včera porazil hladce Američana Evanse ve dvou setech dvakrát 6:1.

"Hrál jsem lépe než v prvním kole a doufám, že dokážu svoji hru ještě pro další kolo vylepšit. V prvních zápasech je důležité hrát vyrovnaně," řekl čtyřiadvacetiletý Berdych pro web ATP Tour.

Čtyřiadvacetiletý Berdych se s o čtyři roky starším Greulem utkal podruhé a stejně jako před třemi lety v Bombaji odešel z kurtu jako vítěz. S překvapivým finalistou letošního French Open Söderlingem má však na turnajích ATP pasivní bilanci dvou výher a tří porážek.

"Musím hrát skvěle a hodně dobře podávat," plánoval Berdych před duelem se Švédem. "Musím čekat na šanci při jeho servisu, protože on je v hale výborný," doplnil český tenista a šestnáctý hráč světa. Letos si zahraje čtvrtfinále počtvrté v sezoně, přičemž dál prošel jen v létě v Mnichově, kde nakonec získal titul.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články